Hitta den perfekta bilen på Blinto

Hitta den perfekta bilen på Blinto

När det är dags att köpa ny bil står du inför valet att köpa en ny bil eller satsa på en begagnad. Här kan du läsa mer om hur du kan använda auktionssajten Blinto för att hitta den perfekta bilen. Hos Blinto är det efterfrågan och utbud som styr vad som finns tillgängligt och ser du till att hålla utkik kan du göra ditt livs klipp på en riktigt bra bil.

Köp din bil på auktion

Det finns en hel del alternativ för den som är på jakt efter en ny bil. Att köpa en ny bil behöver dessutom inte betyda att du köper den fabriksny. Bilen är ny för dig även om du köper den begagnad. De flesta tänker på bilhandlare med butiker både på nätet och i närmaste stad, men det finns gott om valmöjligheter. Förutom att handla i butik kan du välja att köpa din bil av en privatperson. Det finns dock ett alternativ till som många helt glömmer bort eller inte tänker på överhuvudtaget. Du kan buda hem den perfekta bilen på auktion! Besök Blinto.se för mer information eller läs mer nedan.

Nätauktionstjänsten Blinto

Blinto är en auktionstjänst på nätet där du som säljare och köpare kan ta del av utbudet. Som kund kan du hitta begagnade storsäljare som Volvo och du kan känna dig trygg med att samtliga objekt är noggrant kontrollerade av Blintos mäklare. Blinto sköter hela processen med kontroll, dokumentation, fotografering, avtal, utbetalning och försäljning. Allt du behöver göra som kund är att registrera ett konto där du verifierar dig med BankID. För säljaren är det dessutom en riktigt bra affär eftersom du bara betalar om ditt objekt blir sålt.

Lokala auktionsmäklare

För att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund kan du kontakta en lokal auktionsmäklare. Blinto erbjuder personlig service i landets samtliga län och personalen finns alltid tillgänglig för att hjälpa till att upprätta avtal och svara på frågor. Det kan med andra ord inte bli enklare. Allt du behöver göra är att botanisera bland utbudet i lugn och ro tills du hittar den perfekta bilen för dig. Ett bra tips är sedan att ta kontakt med din lokala auktionsmäklare som kan hjälpa dig att få reda på reservationspris samt i vilket skick objektet är. När du väl har registrerat ditt konto och verifierat din identitet kan du börja buda på drömbilen.

Transport

När du väl har säkrat din favoritbil kan Blinto hjälpa dig att hitta en transportör samt ta fram ett avtal för själva transporten till ett fördelaktigt pris. Ibland är det till och med så att den som säljer objektet kan ordna transport. Om så är fallet finns informationen i annonsen. Tveka inte att låta Blinto hjälpa dig att både hitta din drömbil och sälja din gamla på nätauktion.

dante